Petnaest (15) godina iskustva i suradnje sa vodećim tvrtkama u industriji

Sophos partner
Sophos

Kibernetička sigurnost

Microsoft partner
Microsoft

Softver i oblak

Lenovo partner
Lenovo

Računala i serveri

UPOZNAJ ENECOM

Enecom nudi najtraženije informatičke usluge tvrtkama svih veličina na području Republike Hrvatske, a i šire zahvaljujući novim dostupnim tehnologijama.

Naši partneri oslanjaju se svakodnevno na usluge koje nudimo kako bi ostali ispred konkurencije i u toku sa vremenom. Specijalizirali smo se za implementacije raznih IT rješenja te pružanje informatičke podrške u mnogim poslovnim okruženjima te sa zadovoljstvom prihvaćamo nove izazove.I ako većina našeg radnog dana odlazi na rješavanje raznih tekućih poteškoća u radu informatičkog sustava partnera, novost je da smo se odnedavno odlučili baviti i trgovinom računalne opreme.

Internet trgovina

Otvoren je novi webshop za poslovne korisnike

Internet trgovina računalne opreme, softvera i povezanih usluga orijentirana poslovnim korisnicima sa najboljim, ručno probranim artiklima.

Posjeti web shop

Prodaja računala

Prodaja mrežne opreme

Prodaja softvera

Prodaja endpoint rješenja

Direktnom nabavkom računala i potrebne računalne opreme naši partneri mogu se u potpunosti posvetiti svojem poslovanju bez razmišljanja o IT opremi.

U suradnji sa najvećim hrvatskim distributerima računala, informatičke opreme te softvera u mogućnosti smo ponuditi kompletnu uslugu od nabavke do instalacije i to najčešće već sljedeći radni dan ovisno o kategoriji te dostupnosti tražene opreme.

Na temelju dugogodišnjeg iskustva znamo prepoznati potrebe krajnjeg korisnika kako bi smo mu smanjili i optimizirali troškove, a s druge strane kako bi smo zadržali traženu kvalitetu koju naši kupci informatičke opreme očekuju i zaslužuju s obzirom na investicije u sve skuplju opremu.

Prihvatili smo mnoge nove tehnologe koje se pojavljuju na tržištu posljednjih godina kako bismo svojim cijenjenim kupcima i poslovnim partnerima pružili još bolju uslugu.

Kao prednost suradnje s nama, istaknuli bi činjenicu da svakodnevno pružamo podršku tvrtkama iz raznih branši koje se oslanjanju na svoje poslovne procese, njima dostupne tehnologije i resurse poput knjigovodstvenih programa, ERP sustava te smo s godinama upoznali takve sustave i možemo pravovremeno reagirati. Također, uživamo povjerenje drugih dobavljača i sistem integratora u cilju nesmetanog odvijanja vašeg poslovanja.

Enecom nudi svoje usluge još od 2009. godine konstantno proširujući portfolio usluga. Između ostalog registrirani smo Microsoft partner te potpuno samostalno možemo integrirati njihova popularna rješenja u vašu tvrtku, a kao partneri najpoznatijih proizvođača računalne opreme konstantno smo u toku sa nadolazećim inovacijama na tržištu te vas u svakom trenutku možemo pravovremeno informirati i savjetovati.

Mnogi su prepoznali prednosti koje im donosimo kao pouzdan vanjski IT partner te surađuju s nama dugi niz godina. Izdvojene partnere odnosno reference možete pogledati na mrežnoj stranici reference

U koliko želite angažirati nas za neki od svojih projekata ili dugoročno, molimo kontaktirajte nas putem kontakt obrasca